Hva er kryssHva er kulturplanleggingHvordan jobbe med kulturplanleggingHva er gjortHva er blitt tenkt
Kryss logo

Kryss

Kulturplanlegging

Kalender

NUDA - Nordic Urban Assembly 2018

Hvordan sikrer vi god livskvalitet i urbane miljø når fremtiden innebærer store endringer? Bli klokere på NUDA-konferansen i Bergen 24.-25.januar 2018.

Les mer

Sentrumskonferansen 2017

Årets Sentrumskonferanse avvikles i Kristiansand 17.-18. oktober. Temaet er hvordan vi kan utvikle og vitalisere våre bysentra med hovedvekt på temaene byliv og urbanitet.

Les mer

Konferanse om eksperimenterende byutvikling

21.-23. september kan du delta på konferansen "Exploring Experimental Cities" i København. Med konferansen ønsker arrangørene å undersøke hvordan eksperimenterende byutvikling kan bidra til å skape mer leve- og bæredyktige byer.

Les mer

Flere hendelser

Nyheter

Kryss.no legges ned

Statsbygg har besluttet å legge ned nettstedet kryss.no. Hvis det er spesielle artikler du ønsker å ta vare på anbefaler vi derfor at du laster de ned nå. Vi vil samtidig arbeide for å få en offline arkivløsning på plass slik at det meste av materialet på kryss.no fremdeles skal være mulig å hente ut på forespørsel. Vi vil benytte anledningen til å takke alle våre trofaste lesere gjennom mange år for at dere har fulgt Kryss.no. Vil vil også takke dere som har deltatt på våre Krysskonferanser.

Skal «reprogrammere» Laksevåg

Innovatøren Scott Burnham har reist verden rundt for å snu opp ned på hvordan vi tenker byutvikling. Nå kommer han til Bergen. Les mer om Burnhams metode og prosjektet i Laksevåg på Design Region Bergens hjemmesider.

Les mer

Psychology & the City : The Hidden Dimension

Charles Landry, som i en årrekke har jobbet som konsulent innen kulturbasert byutvikling, har nettopp utgitt en ny bok. Her ser han nærmere på sammenhengen mellom psykologi og byutvikling. Boken er skrevet sammen med Chris Murray og du kan lese mer om den her.

Les mer

Flere nyheter